A-60 Schip ondervloer vloersysteem

A-60 is een 60 min brandvertragend onder vloersysteem kunnen gelegd worden vanaf 30 mm kunnen gebruikt worden op schepen en offshore- installaties. Aan boord van elk schip,  zijn er verschillende overheersende geluiden – en trillensbronnen aanwezig. Om de veiligheid van de bemanning En de gasten te waarborgen, dienen de ondervloersystemen op de schepen dit geluiden de Trillingen te onderdrukken.

A-60 Zwevende onder vloersysteem

Een A-60 is een 60 min brandvertragende zevende onder vloersysteem dempen voornamelijk geluid door De lucht en Contactgeluid aan boord van het schip of op een offshore installaties. een A-60 zwevende onder vloersysteem wordt toegepast aan Binnen dekken of offshore- installaties, voordat de vloerafwerking wordt aangebracht, zoals tapijt, epoxy en pu Gietvloeren of composietvloer. De A-60 ondervloer wordt zwevend aangebracht op een gecertificeerde rockwool isolatie  zodat de vloer los ligt van het stalen Dek en los van wanden ligt. Het zwevende A-60  vloersysteem aanbrengen van de vloer zorgt

Voor maximale geluidsreductie en biedt een hoge mate van comfort aan voor de bemanning aan Boord. Het gecertifieerde A-60 vloermateriaal wordt volledig  automatisch gemixt en verpompt naar De bestemming met Een volautomatische machine.

De voordelen van A-60 zwevend onder vloersysteem

  • A-60  gecertificeerd ondervloer vanaf 30 mm
  • Lichtgewichte onder vloersysteem voor uw schip of offshore-installaties
  •  Geschikt voor elke accommodatie deck- geluiddempende ondervloersysteem

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Eco Design Flooring